Tur FlatmoenØnsker du å oppleve naturen i Finnmark på en spesiell måte? Kanskje vil du tilbringe en romantisk og unik dag med partneren din? Eller kanskje elsker du rett og slett hester?

Da er turen Flatmoen noe for deg!

Bussen starter kl. 17.00 fra Alta til Flatmoen Natur, en gård som har røtter langt tilbake til 1800 tallet og driver med oppdrett av storfe i dag.

Alle blir utstyrt med varme klær, så starter du med heste-slede på en spennende reise gjennom vakker natur. I løpet av turen vil du lære mer om historien av Flatmoen Natur og om regionen Finnmark.

Etter en liten pause med noe varmt å drikke og tradisjonell snacks vil hestene kjøre deg og alle dine nye inntrykk tilbake til gården.

Kl 18.00 fortsetter vi eventyret med bussen vår og begynner jakten på det fantastiske og magiske nordlyset. Vi har ikke en fast rute, siden vi alltid forholde oss til været og forholdene.

Noe varmt å drikke og snacks og varme klær er inklusive og vi forteller mer om den samiske kulturen, regionen og nordlyset.

Turen slutter kl 24.00 i Alta og våre bilder fra turen bli sendt via epost.

Pris: 4000 kr pr person

Tid: kl 17.00 – kl 24.00 (7 timer), 01. September til 15. April 

Henting på Alta Havn, Thon Hotel Alta, Scandic Hotel Alta og Turistinformasjonen Alta. Flere hentesteder etter forespørsel.

Book Now